Back Back Nieuws

Eventive Business Events breidt uit met event & concept manager

04 februari 2015
Eventive Business Events, het marketingcommunicatiegedreven evenementenbureau voor de Benelux, stelt Kim Camman (33) aan als event & concept manager. Het bureau komt met deze uitbreiding tegemoet aan de toenemende vraag naar conceptontwikkeling en realisatie van eventmarketingvraagstukken. Eventive is als zelfstandig bureau voor eventmarketing onderdeel van de LVT Group en werkt onder meer voor ASSA ABLOY Entrance Systems, Avaya, Palo Alto Networks, CommVault, Rode Kruis Nederland, Microsoft, SNS Reaal en Portland Europe. Kim gaat zich o.a. richten op het Portland-account.

Achtergrond
Kim heeft een ruime achtergrond in marketing en communicatie. Voordat ze bij Eventive aan de slag ging, werkte ze als adviseur marketingcommunicatie bij Chain Connection. Daaraan voorafgaand bekleedde zij jarenlang de functie van marketingmanager bij onder meer TomTom Business Solutions, McAfee en SafeBoot.

Sparringpartner
‘Wij zijn zeer blij met de ervaren Kim. Eventive groeit en met haar waardevolle marketingcommunicatiekennis en -ervaring is zij de ideale sparringpartner voor klanten die op zoek zijn naar effectieve campagnes’, zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director Eventive Business Events.

Foto: Kim Camman

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!