Back Back Nieuws

Eventinspiratie tussen de beesten van Blijdorp

13 februari 2013
In de Rivièrahal van Diergaarde Blijdorp vond op dinsdag 5 februari het event ‘ZOO….! Een avond van inspiratie’ plaats. Tijdens dit event kreeg een select gezelschap bestaande uit eventbureaus, organisatoren van festivals en eventmanagers een avondvullende showcase gepresenteerd.

Beste paarden van stal
Het event was een samenwerking tussen Artiesten en Evenementen Stef Arntz, artiestenbureau Mannen van de Maas, Skyline sound & light en Blijdorp Happenings. De samenwerking leverde een origineel programma op waarbij alle vier partners hun “beste paarden van stal haalden”.

Dinnershow
Het programma van deze showscase bestond, naast een bezoek aan het Oceanium, uit een
dinnershow waarin de artiesten, acts en performers van Stef Arntz en Mannen van de Maas werden ondersteund door de licht en geluidstechniek van Skyline Prorent en de catering van Blijdorp Happenings. Zo waren er optredens van Topera, Duo Musa (luchtacrobatiek), Tiny Little Bigband (easylistening), Jules Deelder (cabaret), La Sirene (internationale muziek). Een uitgebreid verslag van het programma is de vinden op de site van MannenvandeMaas.

Informele sfeer
Manager Sales van Blijdorp, Sander van Brandwijk over het event: ‘Zo’n concept verdient een unieke locatie, namelijk de Rivièrahal. Deze monumentale hal in het hartje van de Diergaarde bood de juiste informele sfeer en de benodigde ruimte voor deze showcase. De artiesten van Stef Arntz en Mannen van de Maas kwamen zo perfect tot hun recht, niet in de laatste plaats door de creatieve stage-techniek van Skyline sound & light. Voor Blijdorp Happenings was het de uitdaging om binnen het programma een passende culinaire invulling te serveren.’ Gezien de reacties van de gasten op de avond zelf als ook in de dagen daarna heeft de samenwerking tussen de vier partijen een uniek evenement voortgebracht.

Foto: studiostiep.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!