EventInsight verandert naar Let's Get Digital EventInsight verandert naar Let's Get Digital
Back Back Nieuws

EventInsight verandert naar Let's Get Digital

06 september 2021

Vanaf 1 september is EventInsight niet langer een op zichzelf staand merk. Let's Get Digital kiest ervoor om EventInsight zo te rebranden, dat het volledig geïntegreerd wordt in het merk Let's Get Digital. De merken worden onder andere samengevoegd, omdat ze schalen op globaal niveau, in plaats van dat ze zich alleen op Europa richten. EventInsight zette de pandemie naar zijn hand en wist hierdoor een sterke groei door te maken. Het bedrijf ontwikkelde software voor evenementen, waaruit Let's Get Digital uiteindelijk door toedoen van COVID is ontstaan. Let's Get Digital richtte zich op het volledig digitaliseren van evenementen. Nu fuseert EventInsight met Let's Get Digital om het beste van twee werelden te combineren. Op deze manier kunnen ze klanten de ultieme ervaring op het gebied van hybrid events geven, zowel in-person als online.

Wat betekent dit voor klanten?

‘Ten eerste betekent dit: meer verrassingen, meer geweldige herinneringen en meer speciale features. Ten tweede betekent het dat alles wat met EventInsight te maken heeft, zal worden omgedoopt tot Let's Get Digital’, laat Let’s Get Digital weten. Het bundelen van de krachten betekent dat Let's Get Digital zijn partnerondersteuning kan uitbreiden. Hierdoor kunnen ze klanten sneller en betere antwoorden geven, omdat er meer mensen zijn om te helpen. EventInsight zal geen partner meer zijn, maar opgaan in Let's Get Digital. Op deze manier is er ruimte om meer teams op te zetten die hybride events naar een hoger niveau kunnen tillen.

Pluk de vruchten

‘Samengevoegd met EventInsight is Let's Get Digital klaar om eventbezoekers een onvergetelijke indruk achter te laten, sterker dan ooit en barstend van energie! Let's Get Digital heeft als doel om het maximale uit (hybrid of virtual) events te halen.’

Let's Get Digital zoekt nieuwe krachten!

Op dit moment heeft Let's Get Digital 25 open posities. Ben jij op zoek naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en samen met een hecht team gezamenlijke ambities kunt waarmaken in een snelgroeiend bedrijf? Bekijk dan de vacatures van Let's Get Digital.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!