Back Back Nieuws

Eventcase: Eigen zinnig event door Bylei

03 november 2014
Bylei organiseerde de opening van de Landrijt, één van de zorginstellingen van Archipel.

Doelstelling
Conceptontwikkeling en organisatie van een memorabele dag, waarbij de opening van De Landrijt, één van de zorginstellingen van Archipel, centraal staat. Het thema diende aan te sluiten bij de algemene visie en missie van Archipel: ‘speciaal voor het bijzondere’ en het speerpunt: ‘eigen zinnige regie’.

Uitvoering
Er is een beroep gedaan op de medewerkers van Archipel en de bewoners van De Landrijt om mee te werken aan deze memorabele dag. Hierbij zijn wij, i.s.m. Archipel, op zoek gegaan naar talenten op gebied van muziek, dans en entertainment, speciaal voor het bijzondere en het gevoel van samen.

Zowel de hospitality als de styling vanaf de entree was ‘eigen zinning’. Het geheel werd aangekleed met kunstwerken van de bewoners. ‘White Wings’ zorgden voor een betoverende witte verschijning bij de entree, een picolo maakte de gasten wegwijs in de nieuwe locatie. Voor aanvang van de presentaties verzorgde een speciaal samengestelde band, bestaande uit cliënten van De Landrijt, een muzikaal optreden. Na de presentaties en de bijzondere openingsact heeft Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix het lint doorgeknipt, waarmee De Landrijt officieel werd geopend.

Na de openingsceremonie verzorgde Archipel een rondleiding voor de prinses en haar gevolg. Overige gasten proostten met een glas bubbels.

Aantal gasten: ca. 180

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!