Eventbureau.nl initieert dinnershow LiveSavingEventbureau.nl initieert dinnershow LiveSaving
Back Back Nieuws

Eventbureau.nl initieert dinnershow LiveSaving

03 juni 2020

Samen zijn, het samen beleven en het samen ervaren blijft het leukste wat er is. Daarom hebben diverse leveranciers uit de evenementenbranche zich naar initiatief van Bart van de Beek, eigenaar van evenementenbureau Eventbureau.nl verenigd en ontwikkelden zij samen een live evenement: de dinnershow LiveSaving. Het doel? Een leuke avond en alle betrokken partijen weer aan het werk krijgen.

Twee locaties

De dinnershow LiveSaving wordt op twee locaties in Nederland: Hart van Holland in Nijkerk of Hal4 in Rotterdam. Het event wordt volledig volgens de RIVM- maatregelen ingericht en er is maar ruimte voor maximaal 100 personen per avond.

Elke avond ander entertainment

‘Om zoveel mogelijk bedrijven in de eventbranche te helpen, werken wij elke avond met andere partners qua entertainment. Er zijn zoveel artiesten en entertainment die allemaal werkeloos thuis zitten. Verloren talent’, vind Bart van de Beek. ‘Het is toch doodzonde dat al die artiesten thuis niks zitten te doen? Wij geven iedereen een kans om te doen waar ze goed in zijn: Mensen entertainen!’

Een leuke avond

Wat is er leuker dan tijdens een avond gezelligheid met je vrienden, familie of collega’s ook nog andere mensen te steunen? Alle opbrengst van de avonden gaat naar bedrijven binnen de evenementenbranche.

Tickets

Reserveer snel een arrangement bij één van de locaties. Laat je culinair verrassen en geniet van een live evenement. Tickets kosten 104 euro per ticket en zijn te boeken via Ticketpoint.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!