Event Park Amsterdam organiseert het Inspiratie EventEvent Park Amsterdam organiseert het Inspiratie Event
Back Back Nieuws

Event Park Amsterdam organiseert het Inspiratie Event

15 mei 2019

Met een nationaal bedrijf dat betrekking heeft tot meeting-, congres- of eventplanning heb je veel evenementen te organiseren. Hierbij is het vinden van locaties die divers én inspirerend zijn vaak een must. Daarnaast spelen zaken als bereikbaarheid, beschikbaarheid en betaalbaarheid een belangrijke rol. Maar waar vind je tegenwoordig nog unieke plekken die aan deze eisen voldoen? De keuze is reuze en de tijd om een perfecte locatie te vinden is schaars. Daarom organiseert Event Park Amsterdam op 3 en 4 juni 2019 het Inspiratie Event.

Het Inspiratie Event is een tweedaags evenement inclusief hotelovernachting waarbij 33 partnerbedrijven uit Haarlemmermeer op een effectieve manier in korte tijd aan je voorgesteld worden.

Veelzijdig en verzorgd

Tijdens het evenement word je in 1,5 dag onder andere per taxi, fiets of Elliptigo bike langs de meest inspirerende en aansprekende locaties en unieke plekken van de veelzijdige gemeente Haarlemmermeer meegenomen. Iedere locatie laat door middel van rondleidingen en leuke activiteiten op zijn eigen manier aan jou zien wat hij jouw bedrijf en jouw evenement te bieden heeft. En natuurlijk gebeurt dat niet zonder een gezellige borrel op het spectaculaire dakterras van één van de 33 partners en een walking dinner met alle deelnemende gasten en partners. Een hotelovernachting met ontbijt is (net als alle overige maaltijden) inclusief en de tweede dag wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Exclusief

Het Inspiratie Event is exclusief toegankelijk voor Nederlandse professionele corporate meeting, congress- en eventplanners die minimaal tien evenementen van minimaal vijftig personen per jaar in Nederland organiseren. 

Voldoe je aan de bovengenoemde eisen, ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden die wij binnen onze evenementenregio te bieden hebben én ben je 3 en 4 juni 2019 beide dagen (inclusief overnachting) beschikbaar? Mail dan naar info@eventparkamsterdam.com. Het programma kan alleen in zijn geheel worden afgenomen.

Fotocredits > Martine Goulmy

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!