Event managers blijven zich verbazen in VenloEvent managers blijven zich verbazen in Venlo
Back Back Nieuws

Event managers blijven zich verbazen in Venlo

03 februari 2023

Het Venlo Convention Bureau organiseerde afgelopen weekend voor de 3e keer een locatietour en dit keer mochten event managers en meeting planners mét partner een heel weekend gratis kennismaken met Venlo en omgeving. En ook nu weer waren de deelnemers aangenaam verrast over wat de regio Venlo te bieden heeft. 

Onbekend maakt onbemind

Tijdens de kennismakingsevenementen die Venlo Convention Bureau organiseert blijkt telkens weer dat het beleven van de stad de beste manier is om te laten zien dat ook een middelgrote, minder voor de hand liggende stad, een uitstekende bestemming kan zijn voor zakelijke bijeenkomsten, groepsuitjes en congressen. De deelnemers maakten op basis van een 2-daags programma kennis met kastelen, cultuurpodia, hotels en musea, waar ook nog een blik werd geworpen op twee zeer populaire lopende tentoonstellingen. Het culinair vermogen van de regio werd bevestigd met heerlijke lunches en diner met na afloop een cabaretvoorstelling. Er werd overnacht in een van de vele moderne hotels die de stad rijk is. 

Verrast, Gastvrij, Veelzijdig

De deelnemers gaven na afloop aan positief verrast te zijn over de compacte en historische binnenstad, die ze ontdekten aan de hand van een lokale grootheid in de rol van stadsgids. De veelzijdigheid aan duurzame locaties en de gastvrije ontvangst vielen ook goed in de smaak, evenals de natuurrijke omgeving en weg zijn uit de drukte. 

Wordt vervolgd

Het Venlo Convention Bureau gaat ook op andere momenten dit jaar event managers live kennis laten maken met de stad. Op de hoogte blijven en op tijd uitgenodigd worden om met een select gezelschap op pad te gaan? Stuur dan een e-mail naar info@venloconventionbureau.nl. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!