Event Management Group floreert in hospitalityEvent Management Group floreert in hospitality
Back Back Locaties

Event Management Group floreert in hospitality

17 oktober 2018

EMG verwijst naar alles wat betrekking heeft op de events die zij organiseren. Op hun eigen drie locaties, maar ook elders. EMG bestaat uit onder meer Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn, Landgoed Schinvelder Hoeve in Schinveld en Rebelle Maastricht.

Daarnaast zijn er samenwerkingen met unieke locaties in Nederlands- en Belgisch-Limburg. Deze voeren ze uit onder het label The Event Architect. Met dit label zijn ze volledig gericht op het organiseren van evenementen op externe locaties. Hierbij wordt nauw samengewerkt met andere evenementenlocaties waaronder de Bonbonnière in hartje Maastricht, Brasserie Onder de Brug in Vroenhoven, de ronde Paviljoenzaal van Holland Casino Valkenburg  op de Cauberg en Haselderhof Valkenburg bij de kasteelruïne in Valkenburg.

Events van hoog niveau

Over een goed evenement moet lang en zorgvuldig worden nagedacht. Een van de grote uitdagingen blijft om op elke willekeurige locatie een mooi event van hoog niveau te kunnen neerzetten. 'We streven er dan ook naar om EMG geen afkorting meer te laten zijn, maar een merknaam die bij iedereen een belletje doet rinkelen,' aldus Michelle Vrancken, Head of Venues & Events.

'Het is onze ambitie om steeds verder te gaan in flexibiliteit en ondersteunend werken. Aangezien wij deel uitmaken van de juiste netwerken en wij heel veel mensen persoonlijk kennen, kunnen wij in principe aan elke wens voldoen. Een evenement is maatwerk. Vaak weet een opdrachtgever heel precies te omschrijven wat zijn wensen zijn. Maar hoe je ze realiseert, weet hij niet. Een opdrachtgever hoeft zich daarover ook geen zorgen te maken, dat doen wij wel!' besluit Michelle.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!