Event: En door! Maar dan anders Event: En door! Maar dan anders
Back Back Nieuws

Event: En door! Maar dan anders

11 augustus 2020

Zeg... kan dat? Elkaar in de cloud zetten? Het kantoor wordt een clubhuis. Veerkracht is jouw airbag bij tegenslag en de turbo op jouw betekenisvolle bijdrage. Wat stress je kan brengen. Zorg in de toekomst; wat kunnen we verwachten. Dit zijn zomaar wat titels van presentaties die gegeven worden tijdens het SomethingELS event En door! Maar dan anders dat op woensdagmiddag 9 september as. van 14.00 – 18.00 uur in Gooiland Hilversum live gaat plaatsvinden. 

Ontmoeten, informeren, inspireren

Want we leven in een bijzondere tijd. Veel is anders, maar hoe ga je om met de veranderende wereld? Hoe ga je om met verandering, wat voor consequenties heeft het voor je werk, hoe richt je je werk en werkplek in, hoe doen andere bedrijven of organisaties dat? Gelukkig mag er ook weer meer en is het weer tijd om elkaar te ontmoeten, informeren en inspireren. 

Schouders eronder

Peter van der Veer, commercieel directeur van Jaarbeurs en Barbara Barend, oprichter van Helden Media, komen vertellen hoe zij omgaan met de enorme verandering voor hun branche en hoe zij de toekomst zien. Want we moeten allemaal door. Dus schouders eronder en gaan! Maar hoe kan jij je energie managen? En hoe kun jij vitaler in het leven staan? Dat zal Jochem Uytdehaage ons vertellen.

Verandering vanuit een positief perspectief

Deze middag willen we de mensen ‘anders’ laten beleven hoe je om kunt gaan met de verandering en krijgt men tips vanuit een positief perspectief. Presentaties worden afgewisseld met muziek, cabaret, beweging en live-ontmoeting met elkaar. Men wordt die middag meerdere keren verrast.

Achtergrond Els4Organising

Els Molengraaf van Els4Organising heeft meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van congressen, evenementen, congresreizen etc. in zowel binnen als buitenland. De laatste 9,5 jaar doet zij dat vanuit haar eigen bedrijf Els4Organising.

Els4Organising durft het live event aan, Gooiland Hilversum kan het aan en Show Rental doet het licht en geluid aan! Samen willen we laten zien dat het kan. 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!