Back Back Nieuws

Event: Eerste editie Automotive Innovation Award - Automorrow in Evoluon

27 februari 2015
De Automotive Innovation Award in Evoluon was met presentaties van NXP, TomTom, Daimler en ANWB, veel interactie, een brainstormsessie over vooruitgang in de automotive sector en een diner met als hoogtepunt de uitreiking van de award aan de meest baanbrekende innovatie van eigen bodem, een succesvolle eerste editie.

Congres en netwerken
Onder muzikale begeleiding van de Tiny Little Big Band genoten de middaggasten van een afwisselend en interactief congres. Via het interactieve systeem Buzzmasters deden gasten via hun smartphone mee en aan het einde van het middagprogramma werd iedereen gematcht aan een ander met nagenoeg dezelfde antwoorden. De presentator Rens de Jong voelde de sprekers stevig aan de tand over de innovatiekracht van de automotive sector. Interessante kost voor de bezoekers, die uit de gehele automotive sector afkomstig waren. Tijdens en na afloop was er voor hen voldoende gelegenheid om te netwerken en interessante contacten te leggen. De avondgasten werden na een heuse ‘Lift Experience’ verrast met een diner en entertainment in de vorm van violistes en een op maat gemaakte lasershow.

Uitreiking
Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de Automotive Innovation Award aan winnaar MobyPark. De eventstyling was stijlvol met een vleugje glamour. Dat werd nog eens benadrukt met een fotowand, waar bezoekers à la de Oscars op de foto konden.

Bekijk hieronder een impressie van de dag.

 
Facts & figures
Naam evenement » Automotive Innovation Award: Automorrow
Soort evenement » Automotive Innovation Award (middag- en avondprogramma)
Opdrachtgever » Stichting Automotive Innovation Award (Roland Berger StrategyConsultants, Automotive NL, RAI Vereniging, BOVAG, LeasePlan)
Organisatie » Communicatiebron
Datum evenement » 20 januari 2015
Locatie » Evoluon, Eindhoven
Doel » Informatie, entertainment, inspireren en netwerken
Doelgroep » Automotive sector
Aantal gasten » 300

Foto: HLP Images

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!