Event Design Collective Nederland heeft nieuwe directeurEvent Design Collective Nederland heeft nieuwe directeur
Back Back Nieuws

Event Design Collective Nederland heeft nieuwe directeur

19 januari 2024

Vanaf 1 januari jl heeft Ingrid Rip het roer overgenomen van het Event Design Collective in Nederland. Ingrid werkte in de afgelopen jaren al binnen het internationale collectief, dat al sinds 2016 bestaat en haar hoofdkantoor heeft in Zwitserland.

Het Event Design Collective werd gestart door de oprichters van de methode Roel Frissen, Ruud Janssen en Dennis Luijer. Met meer dan 21.000 gebruikers wereldwijd en vestigingen in Noord Amerika en Europa werkt het basisteam aan het professionaliseren van event design. Waarom? We leven in een snel veranderende wereld, waar opdrachtgevers continu geconfronteerd worden met de noodzaak om zich aan te passen aan wensen en eisen die interne én externe stakeholders hebben. Het collectief helpt teams grip te krijgen op hoe evenementen waarde creëren en hoe succes gemeten kan worden door middel van gedragsverandering.

Eventprofessional

Ingrid werkt al decennia in de evenementenbranche (sinds 2003 als zelfstandige) en heeft alle hoeken van de markt verkend, voor ze zich in de laatste 15 jaar steeds meer toegelegde op verandertrajecten. Ze is mateloos geïnteresseerd in menselijke ontwikkeling, hoe je het brein kunt helpen leren en hoe dit te verankeren en combineert dit nu in haar rol als facilitator, trainer en consultant.

Event Canvas methode 

Als event designer is Ingrid een van de eerste actieve gebruikers van de Event Canvas methode. Zo nam zij deel aan de eerste training ooit in 2014 aan Universiteit Nyenrode, sindsdien is haar enthousiasme over eventdesign als vak en de methode specifiek, alleen maar gegroeid.  Zij beschrijft de methode als speels, prettig in gebruik en gestructureerd. Een prachtige manier om op basis van gevalideerde kennis over diverse stakeholders evenementen te ontwikkelen.

Ingrid wil met haar jarenlange ervaring, expertise en enthousiasme een bijdrage leveren aan evenementen die daadwerkelijk gedrag veranderen en zo bijdragen aan strategische doelen. Ze is te benaderen voor trainingen, designsessies en consultancytrajecten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!