Back Back Nieuws

Event Department organiseert Esquire Most Fashionable Footballer

29 juli 2009
Het Esquire Most Fashionable Footballer event vond vorige week voor het eerst plaats. Het net nieuw geopende Fashion Hotel in Amsterdam was uitverkozen als locatie, waar de winnaar van deze award bekend gemaakt zou worden. Voorafgaand aan de awarduitreiking vond in een andere locatie een privé borrel plaats voor de genomineerde voetballers, waarna zij werden voorgereden in nieuwe Mercedessen. De organisatie  was in handen van Event Department.

Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen met champagne en luxe hapjes. Tijdens de Award show werden de genodigden en pers vermaakt met diverse optredens. De groep Street4One (Nederlands kampioen hiphop) zorgde voor een flitsende opwarmer en diverse modellen toonde de nieuwste lingerie van Pussy de luxe en Vive Maria, deze modeshow werd verzorgd door Stravagante.

Aan het eind van de show werd de winnaar bekend gemaakt en kon Evgeniy Levchenko de enorme beker in ontvangst komen nemen. De avond werd afgesloten met een swingend feest waarbij nog menig drankje gedronken werd en de voetjes van de vloer gingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!