Back Back Nieuws

Event Department opnieuw in de prijzen

13 juni 2007
Eerder dit jaar won Event Department al de Gouden Giraffe voor het beste bedrijfsevenement. Nu scoort het organisatiebureau opnieuw. Deze keer wint Event Department met het publieksevenement de Volvo Ocean Race (Rotterdam Stopover) de Nationale Evenementen Prijs voor het beste stadspromotie evenement van 2006.



Event Department maakte deel uit van het managementteam van de organisatie, verzorgde als zodanig het event management van de Rotterdam Stopover en was onder andere verantwoordelijk voor de organisatie en de aansturing van het entertainment tijdens het mega evenement.



De Nationale Evenementenprijzen worden sinds 2001 uitgereikt aan evenementen en festivals in diverse categorieën. De prijzen zijn bedoeld om kwaliteit, innovatie en professionaliteit te stimuleren. Veel grotere steden strijden met elkaar om de beste evenementenstad te zijn en zodoende belangen als stadspromotie, het zijn van een bruisende stad voor de inwoners en het genereren van inkomsten door evenementen te bewerkstelligen.

Utrecht werd de evenementenstad van het jaar. De Nationale evenementenprijzen worden ondersteund door ReSpons Evenementen Monitor en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!