Back Back Nieuws

Event Department lanceert nieuwe HBO serie 'The Newsroom'

29 juni 2012
Event Department organiseerde op maandag 25 juni in opdracht van HBO Nederland, de lancering van 'The Newsroom'. De langverwachte première vond plaats op het Westergasterrein in Amsterdam, waar de gasten een kijkje achter de schermen van een nieuwsprogramma kregen.

 

Aanwezigheid bekende nieuwslezers

Verschillende bekende nieuwslezers en presentatoren, waaronder Sacha de Boer, Rick Nieman, Merel Westrik, Rik van de Westelaken, Jeroen Tjepkema en Gallyon van Vessem, liepen over de BrandWalk die voor het eerst werd ingezet door Event Department.

 

Live verbinding met New York

Geheel in het thema van de serie werden de gasten ontvangen in de DutchView studio waar ze alle facetten van de productie van het programma doorliepen, daarna werd in het MCTheater de eerste aflevering getoond. Na afloop van de screening werd er een live verbinding gemaakt met Michiel Vos (Verenigde Staten correspondent) in New York. Hij beantwoorde een aantal vragen waarna een debat volgde onder leiding van Merel Westrik. In het panel zaten onder andere Rick Nieman, Rik van de Westelaken en Gallyon van Vessem.

 

Nieuwste productie HBO

Het is de eerste keer in Nederland dat er voor een nieuwe tv-serie een loper wordt uitgerold. The Newsroom – de nieuwste productie van HBO – is bedacht, geschreven en geproduceerd door Aaron Sorkin en gaat op maandag 2 juli in première bij HBO Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!