Back Back Nieuws

Event Company lanceert nieuwe website

13 januari 2012
De nieuwe website van Event Company is in de lucht. Vanaf vandaag zijn de vijf oude websites van Event Company (Kasteel De Hooge Vuursche, Landgoed Te Werve, De Lindenhof, Landgoed Voorlinden en Event Company) te vinden op één adres. De site is gebruiksvriendelijk ingedeeld in vier hoofdthema’s: trouwen, vergaderen, feesten en presenteren. Het delen van gastervaringen en de integratie met social media maken van de nieuwe website een eigentijdse informatiebron.

Nieuw online gezicht
Event Company begint het jaar 2012 met een nieuw online gezicht; vanaf vandaag is de nieuwe website live. De site maakt het voor bezoekers mogelijk om gericht te zoeken naar de informatie die voor hem of haar het meest relevant is. Op die manier komen aanstaande bruidsparen meteen terecht bij de pagina’s over huwelijksceremonie en receptie en vinden eventplanners gemakkelijk hun weg naar de verschillende vergaderzalen en aanbevolen partners.

Ervaringen
Het grootste verschil met de vorige website is dat ervaringen van andere gasten geraadpleegd kunnen worden. Daarnaast zorgt de directe toegang tot social media ervoor dat deze informatie op een actieve manier gedeeld kan worden.

 

Gastvrijheid hoog in het vaandel
“Gastvrijheid staat bij ons als horecaonderneming vanzelfsprekend hoog in het vaandel”, aldus Mirco Cuppens, directeur van Event Company. “Dat gevoel willen we ook overbrengen met onze nieuwe website. Samen met internetbureau E-Focus ontwikkelden we een site waarop gebruiksmomenten centraal staan en de gast ook zelf uitgebreid aan het woord komt. De website inspireert en informeert; zowel voor nieuwe bezoekers als voor bestaande gasten die meer gedetailleerde informatie zoeken”. Alle informatie over de verschillende locaties is vanaf nu te vinden op één website.

 

Event Company
Event Company exploiteert Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar. Deze historische locaties, te huur voor zakelijke en particuliere evenementen, hebben allemaal de typische ‘Event Company’- kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen, lokaal keukenteam dat de culinaire invulling verzorgt. In 2010 won de tweekoppige directie van Event Company, bestaande uit Stephan van den Akker en Mirco Cuppens, de Ondernemersprijs Haaglanden.

 

Volg de Event Company locaties ook op Twitter; @Voorlinden1, @DeLindenhof1, @HoogeVuursche, @LandgoedTeWerve

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!