Back Back Nieuws

Event Centre Aalsmeer kiest voor Oseven

13 juli 2007
Event Centre Aalsmeer gaat vanaf 1 augustus exclusief samenwerken met Oseven (Martinair partyservice). De evenementenlocatie beëindigt de samenwerking met Hutten Catering. Hoewel deze de afgelopen drie jaar goed is verlopen, bleek de fysieke afstand tussen de twee bedrijven in de praktijk te groot. In Oseven heeft Event Centre Aalsmeer een nieuwe cateringpartner met een rijke ervaring gevonden.

De evenementenlocatie Event Centre Aalsmeer is uniek in Nederland door haar opmerkelijke aantal grote en kleinere locaties die ieder een geheel eigen uitstraling hebben. Multifunctionaliteit wordt hiermee feilloos vertaald naar intimiteit, stijl en sfeer, wat de mogelijkheden voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen grenzeloos maakt.


Martinair partyservice, die vanaf medio november 2007 definitief als Oseven door het leven gaat, kiest voor een nieuwe merknaam om aan te geven een compleet nieuwe richting op te gaan met een andere werkwijze en vernieuwende producten. Doelstellingen die naadloos aansluiten bij de toekomstvisie van Event Centre Aalsmeer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!