Back Back Nieuws

Event Center Beekse Bergen ontvangt Nuon Solar Team

05 maart 2015
Het Nuon Solar Team is op zondag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur te gast bij Safari Inside: het nieuwe gratis initiatief van Beekse Bergen. Experts verschaffen daarbij boeiende informatie over wilde dieren alsmede het werk van deskundigen en natuurbeschermers. Ook duurzaamheid is een thema en daar komt het Nuon Solar Team natuurlijk om de hoek kijken.

Inspiratie en duurzaamheid
De studenten deden in 2014 mee aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika en kwamen daarbij als winnaar uit de bus! Bij Safari Inside op Event Center Beekse Bergen vertellen ze over hun ervaringen. Het doel van dit soort races is om de wereld te inspireren als het gaat om high-end technologieën alsmede het promoten van duurzaamheid door het gebruik van duurzame energie. In de aanloop naar de race in Zuid-Afrika werd het solarvoertuig overigens al met succes getest op de Afrikaanse savanne van Safaripark Beekse Bergen.

Gratis toegang
Gratis aanmelden voor Safari Inside kan via evenementen@beeksebergen.nl. Houd de website de komende tijd in de gaten voor meer informatie over het programma van Safari Inside, nieuwe sprekers en data. Meer info over de sprekers van zondag 15 maart is te vinden op nuonsolarteam.nl


Event Center Beekse Bergen is een locatie van Libéma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!