Back Back Nieuws

Event Catering BV organiseert TT-festival 2013

14 december 2012
B&W van de gemeente Assen hebben de organisatie van het TT-festival 2013 aan Event Catering BV uit Emmeloord gegund. Event Catering BV is de hoofdaannemer, dit bedrijf werkt samen met de onderaannemers Koudstaal & Gaastra Producties (GK Producties) en Pro Acts, als uitvoerend producenten.

Ervaring
Het college van B&W heeft er vertrouwen in dat Event Catering met haar partners een mooi en goed georganiseerd TT-festival kan neerzetten. De inschrijvers hebben ervaring met het organiseren van grootschalige evenementen zoals Befrijdingsfestival Fryslân, Waldrock, Fries straatfestival en CityProms en het leveren van publiekscatering aan Koninginnedag Amsterdam, Carnaval Maastricht en vele andere publieksevenementen.
Event Catering BV verzorgt zo’n 120-150 evenementen van eten en drinken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Event Catering BV heeft veel ervaring en is aanwezig op veel  festivals in deze landen.

Uitvoering
GK Producties en Proacts zijn in 2012 door de organisator van het TT Festival 2012 in de aanloop naar het festival aangetrokken voor de uitvoering van het festival, ze zijn goed bekend met het festival en de stad Assen.

Groei
Event Catering BV groeit hiermee uit tot een van de grootste publiekscateraars in zijn soort. De huidige economische crisis lijkt aan Event Catering BV voorbij te gaan. 'Het bedrijf groeit jaarlijks fors', zegt directeur Rik de Nekker. 'We moeten harder werken voor minder winst in deze economische omstandigheden', aldus de Nekker. ‘Deze klus is voor ons een enorme opsteker’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!