Back Back Nieuws

Evenementruimtes te huur in de Sixtijnse kapel van Rotterdam

14 september 2015
Drie locaties in de Markthal in Rotterdam zijn vanaf heden te huur. Le Perron, La Dolce Vita en Arabia zijn beschikbaar voor een diversiteit aan evenementen. 'De schilderachtige Markthal biedt een mooie atmosfeer voor een bijeenkomst, feest, vergadering, borrel, alles is mogelijk', aldus het Markthal Events team. 

Markthalevents.nl is ontstaan naar aanleiding van een idee van Marco Valk, eigenaar van evenementenbureau Co Solo. Valk: 'Ik hield mijn housewarming in Le Perron en zag toen een mogelijkheid voor het houden van andere evenementen op zo’n bijzondere locatie. Daarna heb ik La Dolce Vita en Arabia benaderd, die ook meteen erg enthousiast waren. De Markthal is een in het oog springend gebouw met daarin prachtige locaties, deze kans kon ik echt niet laten liggen. Markthalevents.nl was een feit.'

De locaties 
Het drietal locaties dat kan worden gehuurd hebben elk een heel eigen uitstraling. Le Perron is een bakkerij met een eigen restaurant. Ze staan bekend om verschillende soorten biologische broden en een grote variatie aan gebakjes en koeken. Bij La Dolce Vita kan men terecht voor Italiaanse gerechten en wijnen. Arabia heeft een eigen restaurant met terras waar de smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd.

Veelzijdige ruimtes
Wanita Binda, Event Manager van dit project: 'Marco heeft mij gevraagd dit project voor Co Solo op mij te nemen. Ik had echt maar een paar seconden nodig om ‘ja’ te zeggen. Ik denk écht dat de Markthal een aanwinst is voor Rotterdam. Hoe leuk is het om daar dan de coördinatie van de evenementen te mogen doen? We zijn pas net van start, maar de eerste aanvragen zijn al binnen. Ik kan niet wachten om de evenementen vorm te zien krijgen in onze eigen Markthal locaties.'

Markthalevents.nl is te vinden op Facebook. Voor  meer informatie en foto’s van de locaties kan men naar markthalevents.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!