Back Back Nieuws

Evenementensite Halito!® betreedt NL'se markt

23 maart 2009
Bij elk evenement horen drie tijdrovende administratieve stappen: gasten informeren, hun aanwezigheid registreren, hen uitnodigen en bedanken. Het klassieke geknutsel met Outlook en Excel kost al snel handenvol kostbare tijd. Halito!® neemt die vervelende administratie weg. De nieuwe online tool is naar eigen zeggen dé aandachtstrekker op Event 2009  in Utrecht.

Met Halito!® bouwt iedereen in tien minuten een professionele website voor zijn evenement. Zonder één letter programmeercode. Want het beheersysteem van de website ziet eruit zoals een Word-document, terwijl de website zelf een mooi design heeft. De organisator laadt daarna zijn adresbestand op en stuurt alle uitnodigingen tegelijk. Gasten registreren zichzelf online en op de avond van het evenement rolt de correcte gastenlijst gewoon uit de printer.

 

Zaakvoerder Bart Van Zele: “Op een evenementensite horen informatie over acts en de locatie, nieuwsberichten, foto’s, ... Dat is allemaal inhoud die snel verandert. Met Halito!® kan iedereen die wijzigingen snel en eenvoudig aanbrengen. Bovendien verliezen organisatoren geen kostbare tijd meer met registraties, gastenlijsten en bedankbriefjes. Dat gebeurt allemaal automatisch.”

Halito!® trekt met hoog gespannen ambities naar de grote evenementenbeurs in Nederland. “Eigenlijk bestaat er geen enkel ander systeem dat zo gemakkelijk is in gebruik als het onze, en toch zo budgetvriendelijk. Het basispakket kost slechts 375 euro en is dus ook haalbaar voor kleine evenementen.”

 

Het bedrijf staat bovendien niet alleen in Utrecht. “We bundelden de krachten met San Marco Village en kunnen dus écht totaalpakketten aanbieden. Organisatoren leggen dan locatie, catering én administratieve ondersteuning in onze handen. Gemakkelijker kan haast niet.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!