Back Back Nieuws

Evenementenorganisaties slaan handen ineen voor kerstconcept

05 juli 2013
In de maand december rollen verschillende evenementenpartners een gezamenlijk concept uit; de Kerstbomenborrel. Centraal in het land wordt van 6 tot en met 20 december aanstaande een setting gecreëerd waar kerstevenementen kunnen plaatsvinden.

De Kerstbomenborrel geeft de mogelijkheid om met elkaar de kerst in te luiden. Of het nu een medewerkersborrel, een familiedag, een relatie-evenement of een diner betreft, je wordt getrakteerd op een ervaring die een opstapje vormt voor de kerst. Het uitreiken van kerstpakketten of het organiseren van een kerstmarkt kan optimaal worden gecombineerd met het concept, en men kan zelfs met een kerstboom als geschenk weer huiswaarts keren.

Initiatief
Het initiatief komt tot stand vanuit Obsession Live Communication en Grand Catering. ‘In tijden als deze vonden wij het een goed idee om, samen met deze partners, een concept te bedenken wat voor vele doelgroepen inzetbaar is, en erg laagdrempelig gehouden kan worden. Zowel in uitstraling als in prijs. Daarnaast geloven wij in deze manier van samenwerken, die openheid en transparantie met zich meebrengt in een tijd dat die juist steeds verder te zoeken lijkt’, aldus Sjef de Graauw van Obsession Live Communication.

De Kerstbomenborrel is van oorsprong een relatie-evenement van Grand Catering, wat nu dus breder in de markt wordt gezet voor verschillende doelgroepen. Erik van den Noort (Grand Catering) daarover: ‘Een succesformule groter maken door te durven delen, is het doel van deze samenwerking. En daar hebben de juiste partners elkaar in gevonden’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!