Evenementenlocatie met uitzicht: KASEvenementenlocatie met uitzicht: KAS
Back Back Nieuws

Evenementenlocatie met uitzicht: KAS

14 maart 2018

Congres-en vergaderlocatie MeetINoffice aan de Bleek 13 In Woerden heeft uitgebreid tot evenementenlocatie voor bedrijfsevenementen. Op het dak van MeetINoffice Is een glazen kas gebouwd. De kas kan in combinatie met het reeds aanwezige restaurant en dakterras 200 personen verwelkomen. Met een innoverend videoprojectiesysteem van 50m2 In de plenaire ruimte is MeetINoffice een onderscheidende locatie geworden voor zakelijke evenementen.

'Met deze vernieuwingen zetten we een unieke ervaring neer voor de bezoekers van een evenement' - Dennis Maaswinkel, eigenaar MeetINoffice

KAS evenementenlocatie

In Februari 2018 Is de bouw van een kas op het dak afgrond. De kas is gebouwd door kassenbouwers uit het Westland Maar aangepast tot comfortabele verblijfsruimte. Zo Is de kas voorzien van extra dik glas en wordt de ruimte verwarmt en gekoeld door een duurzaam bodemenergiesysteem. Vanuit de kas is er een uniek vrij uitzicht over Woerden en omgeving waaronder het historische stadcentrum. De ruimte is geschikt voor onder andere borrels, luxe diners en zakelijk lunches. De catering wordt bereid in de open keuken waar in de kas gekweekte producten worden gebruikt. Zo wordt er onder andere rucola, tomaat, ui en munt voor verse muntthee in de kas tussen de gasten gekweekt.

50m2  videoprojectie

In 2017 Is de grootste ruimte, De Congreszaal, van MeetINoffice voorzien van een enorm video wand van 50m2 met het innoverende ‘Moods On demand’. Met dit systeem kan de neutraal ingerichte plenaire zaal met één druk op de knop naar een sfeer worden omgetoverd die aansluit bij het thema van de bijeenkomst of de look & feel van jouw organisatie.

De Congreszaal heeft een capaciteit van ruim 200 personen en is goed te combineren met de kas. Het Inhoudelijke deel van de bijeenkomst vindt dan plaats in de Congreszaal en de cateringmomenten in de kas.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!