Back Back Nieuws

Evenementenlocatie Gooiland breidt uit met Klein Gooiland

27 september 2014
Gooiland is sinds begin 2012 back in business in evenementenland. Een iconische naam uit het verleden waar directeur Philip Lamers samen met zijn team nieuw en jong leven in heeft geblazen. De lang gekoesterde wens van Gooiland was een uitbreiding van zalen. Begin deze zomer ontstond de mogelijkheid om van de naastgelegen ruimte een zalencentrum te maken. In korte tijd ontstond het plan voor Klein Gooiland en besloot Philip de verbouwing direct groots aan te pakken met een complete restyling van evenementenlocatie Gooiland.

Klein Gooiland
‘Al lange tijd wilden we graag een uitbreiding van zalen om zo een totaalconcept te kunnen bieden aan de klant. Met de komst van Klein Gooiland hebben we drie nieuwe zalen; de Filmzaal als multifunctionele ruimte voor evenementen tot 400 personen en twee studio’s voor maximaal 50 personen. Door deze nieuwe ruimtes hebben we veel meer mogelijkheden en zijn we nog flexibeler in het combineren van zalen’, aldus Philip Lamers.

Klein Gooiland beschikt over een eigen opgang met foyerruimte als ontmoetingsplek en cateringruimte waar de gasten zelf een kopje koffie of thee kunnen pakken. Met name bedrijfsfeesten, congressen, seminars en presentaties zijn goed geschikt voor Klein Gooiland.

Nieuw visitekaartje
Door de moderne verbouwing van Klein Gooiland werd Philip aan het denken gezet over de uitstraling van de overige ruimtes binnen Gooiland. ‘Bij de start hadden we al kleine dingen aangepast, maar we wilden graag de moderne uitstraling waar onze klanten naar op zoek zijn, doorvoeren in heel Gooiland. We besloten het in één keer heel goed te doen en hebben daarom direct het Grand Café en de Foyer volledig vernieuwd.’ Met deze restyling geeft Gooiland een nieuw visitekaartje af van een moderne locatie met een warme uitstraling. ‘Het mintgroen van de buitenzijde van het pand is naar binnen gehaald en we hebben gekozen voor paars als accentkleur. Met de donkere vloer en een donkere bar hebben de ruimtes een modern karakter gekregen, met nog altijd de gezellige uitstraling waar Gooiland zo om bekend staat. Ik ben ontzettend trots op het resultaat en onze gasten zijn compleet verrast bij het zien van het vernieuwde Gooiland. Met deze verbouwing zijn we een locatie geworden die er fantastisch uitziet en nog altijd tegen scherpe tarieven een evenement kan aanbieden. Mede door onze centrale ligging in Nederland zijn we een krachtige speler in de evenementenmarkt.’

Opening vernieuwd Gooiland
Speciaal voor de zakelijke markt wordt het vernieuwde Gooiland gevierd met een officiële opening door de burgemeester van Hilversum. Op maandag 20 oktober is iedereen vanaf 16.00 uur van harte welkom om het vernieuwde Gooiland te komen bekijken. Gooiland is gevestigd aan de Emmastraat 2 in Hilversum. Kijk voor meer informatie op gooilandevents.nl of bel naar 035 744 0115.

Foto: Tycho
Muller


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!