Back Back Nieuws

Evenementenlocatie Condor City houdt Open Huis

06 maart 2015
Condor City houdt donderdag 26 maart een open huis. Een ieder die zich oriënteert op een personeelsfeest is welkom voor een vrijblijvend kijkje in de keuken van de locatie.
Genodigden krijgen een persoonlijke rondleiding en kunnen in een ongedwongen sfeer kennis maken met het niveau van catering en het aanbod van fun & entertainment. Het open huis vindt plaats tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Aanmelden voor het open huis is mogelijk via de website.

Eventlocatie in American Style
de Food & Fun Company is een hospitality exploitatie met aanbod van zakelijke en particuliere leisure concepten. Onderdeel van de Food & Fun Company is de eventlocatie Condor City. Een indrukwekkende, Amerikaans ogende locatie met de allure van Vegas in een Texas setting. Een sfeer waar een ieder zich helemaal thuis voelt. De locatie voldoet aan alle eisen van de verwende eventorganisator. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, oplaadpunten voor elektrische auto’s, licht- geluid- en projectie faciliteiten, gratis Wifi, catering op niveau en een salesafdeling die creatief meedenkt met de klant. Events variëren van feestprogramma’s , teambuilding arrangement tot zakelijke presentatie of kale zaalhuur.

35 jarig jubileum
Met 35 jaar know-how en experience op de teller als evenementenlocatie is een evenement in vertrouwde handen bij deze locatie. Verder in het jaar zullen diverse festiviteiten en acties worden opgezet om dit jublileum te vieren.

WKR proof 
De werkkostenregeling is een heet hangijzer bij bedrijven en roept vragen op bij de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsfeest. De Food & Fun Company biedt diverse mogelijkheden om een belastingtechnisch aantrekkelijk event te organiseren. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!