Back Back Nieuws

Evenementenhotel genomineerd voor Publieksprijs Accenture Innovation Awards

11 oktober 2012
De vakjury van de Accenture Innovation Awards 2012 (AIA12) heeft Flexotels, met haar inklapbare hotelkamer, genomineerd voor de Publieksprijs. Inmiddels is er een promotiefilmpje opgenomen dat geplaatst is op de website van de Accenture Innovation Awards. Daar kan iedereen stemmen via de LinkedIn-, Twitter- en Facebook-knoppen.

Alle stemmen tellen nu mee
Het concept werd afgelopen zomer  ingeschreven. Vanaf dat moment zijn er al ‘social votes’ ontvangen. Vanwege deze nominatie tellen al die stemmen nu mee. Als het evenementenhotel op 8 november, de dag van het Innovation Event, de meeste stemmen hebben gekregen, zijn zij de winnaar van de Publieksprijs. Fans van het concept kunnen heel eenvoudig stemmen en hun voorkeur verspreiden in hun netwerk.

Social voting vanaf de AIA12-website
De AIA12-website staat met ingang van vandaag geheel in het teken van de pitchvideo’s van alle genomineerden. Alle deelnemers die in de race zijn voor de Blauwe Tulp en de Publieksprijs presenteren zich in een minuut. Deze link, gaat direct naar de pagina met de pitch en de Facebook-, LinkedIn- en Twitter-stembuttons. Er kan gestemd worden op favoriete concepten in vijf sectoren: Communications, Media & Technology, Financial Services, Energy, Public Service & Health en Consumer Goods & Services. Flexotels is genomineerd in de categorie Consumer Goods & Services.

Nieuw dit jaar: Groene Tulp
Dezelfde Accenture-industrieën als vorig jaar organiseren in 2012 Innovation Awards. Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Groene Tulp: de industrie-overkoepelende prijs voor het meest duurzame concept van Nederlandse bodem. Accenture heeft samen met de Club van Rome de Groene Tulp in het leven geroepen om het belang van duurzame innovatie te benadrukken. Voor de uitreiking van deze prijs is net als voor de Blauwe Tulp een jury bijeengeroepen met specialisten uit het veld.

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. In totaal hebben zich voor deze zesde editie van de Accenture Innovation Awards het recordaantal van ruim 1400 deelnemers ingeschreven. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!