Evenementenhal Gorinchem bouwt twee Next Level goederenliften Evenementenhal Gorinchem bouwt twee Next Level goederenliften
Back Back Nieuws

Evenementenhal Gorinchem bouwt twee Next Level goederenliften

27 februari 2020

Eigenaar Easyfairs is begonnen met de bouw van twee megagoederenliften bij Evenementenhal Gorinchem. Middels deze twee goederenliften is het dadelijk mogelijk om allerlei materialen en goederen eenvoudig naar de nieuwe bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem te verplaatsen. In de afgelopen weken is de staalconstructie geplaatst en is de gevelbeplating aangebracht. De oplevering van de goederenliften is begin mei 2020.

Van alle gemakken voorzien

In de komende weken wordt verder gewerkt aan de oplevering van de goederenliften. In totaal worden twee liften geplaatst. Eén lift heeft een breedte van 5 meter en een diepte van 3 meter, de tweede lift is 3 meter breed en 6 meter diep. 'Daarmee zijn de goederenliften berekend op allerlei formaten, zodat de nieuwe eerste verdieping zeer goed toegankelijk wordt. Met de komst van deze twee liften breiden we ons servicepakket naar onze (potentiële) klanten verder uit en wordt Next Level nog aantrekkelijker als eventlocatie, want het is nu van alle gemakken voorzien', zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

De oplevering van de twee megagoederenliften staat gepland voor de eerste week van mei 2020. Daarmee is het project Next Level volledig afgerond. Voor meer informatie: www.nextlevel-gorinchem.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!