Back Back Nieuws

Evenementenbureau kiest voor XL event in Openluchtmuseum

11 juni 2012
Steeds meer evenementenbureaus vinden het Openluchtmuseum een geschikte locatie voor XL events. Op 2 juni organiseerde evenementenbureau Rocks ’n Rivers het jaarlijks terugkerende gezinsuitje voor medewerkers van de Technische Unie. En 23 juni organiseert evenementenbureau Kittyhagen voor Leaseplan een familiedag in het museum met een barbecue op maat.

 

Sportief XL evenement

De ruimte (44 hectare), centrale ligging en de royale parkeerplaats maken het museum geschikt voor grote groepen. Martijn Jacobs van Rocks ’n Rivers was op zoek naar een park die voor zo’n grote groep activiteiten kon faciliteren. ‘De bijzondere locatie in natuurlijke sfeer gaf de doorslag. Tijdens de dag zelf was de ambiance en uitzicht geweldig, veel deelnemers wisten niet dat dit in het Openluchtmuseum kon’, vertelt Martijn.

 

Sportieve onderdelen voor Technische Unie

De Grote Weide en tussenliggende weides tot aan de Delftse Molen werden voor de 1.500 gasten van de Technische Unie voor sportieve onderdelen gebruikt. Twintig jaar geleden begon het gezinsuitje van de Technische Unie met een volleybaltoernooi voor 20 deelnemers. Het aantal deelnemers is enorm gestegen, maar ook dit jaar zal het volleybaltoernooi niet ontbreken. Voor de jongste gasten is er een slaapruimte en crèche ingericht.

 

Openluchtmuseum in juni decor XL events

In juni is het Openluchtmuseum de evenementenlocatie voor grote partijen. 20 mei trapte KPN al af met een familiedag voor 1.000 personen. Naast de Technische Unie op 2 juni kwamen in dezelfde week meer dan 1.500 scholieren in het Openluchtmuseum voor het Techniektoernooi. Daarnaast vieren een aantal bedrijven in juni hun personeelsfeest, familiedag of klantendag in het museum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!