Back Back Nieuws

EvenementContact vol

25 maart 2009
Organisatoren Joris Bots en Arjen Lemstra zijn zeer blij met de grote interesse naar een laagdrempelige No Nonsense beurs. Met Librije’s Hotel en de Ocean Diva als laatste standhouders is de beurs EvenementContact vol. Naast 130 enthousiaste bedrijven die hun eigen unieke product aanbieden, zijn er naar eigen zeggen veel meer redenen om de beurs EvenementContact te bezoeken.

Bij het station staat SOS Events tussen 10.30 uur en 12.00 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur klaar met de E-step. Bezoekers kunnen met de duurzame step vanaf het station naar de beurs rijden. Ook staat de Bedrijfsuitje bus klaar om gasten te vervoeren.

Via de Dome ga je de beurs binnen en vind je gelijk enkele belevenissen als een stoere Simulator van J&R en een heerlijke massagecapsule van Eventoasis. In het belevenistheater is de gehele dag een doorlopend muzikaal en theatraal programma aangeboden door diverse standhouders. Geniet van o.a. 12 Dance, The Golden Strings, Drums and barrels en acts van Marc van Laere.

Buiten op het belevenisplein staat de Bounce Ballroom, waar je kunt chillen en een drankje drinken bij de WMDBar. Ook vind je hier de rijtuigen van Herik Rail met Digitale Graffiti en Lasertennis. Neem een kijkje in de IJsiglo van Icecarving. Huiver bij het nieuwe Eventformat Fear Factor in een spookachtige ruimte.

Na 17.00 uur is het tijd voor een mooi branchefeest met de show van Eventdesigners en een optreden van de nog steeds zeer populaire band Re-Play.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen nog steeds digitaal gratis kaarten bestellen via een exposant of via de site EvenementContact.  Treinreizigers maken kans op de E-step ter waarde van € 1.299,00. Voor informatie: 035 – 694 19 50

 

Events.tv is ook op de beurs. Bekijk volgende week het item in de EventFlash!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!