Back Back Nieuws

EvenementContact 2015 stroomt vol

27 november 2014
Taets Art & Eventpark is 12 februari voor één dag het centrum van de evenementenbranche. Er wordt momenteel erg hard gewerkt om de 7de editie van de grootste evenementenbeurs van de Benelux in alle opzichten te laten slagen. Arjen Lemstra: “We hebben erg goed geluisterd naar alle positieve reacties, maar ook naar de kritieken. Joris en ik hebben weer veel aangepast en we weten zeker dat de komende editie alle voorgaande gaat overtreffen.” Op de website evenementcontact.nl is de digitale plattegrond te vinden die zich heel snel vult.

7.000 m2 beursvloer 
Dit jaar is er maar liefst 7.000 m2 bij Taets ingericht voor inspiratie, innovatie en informatie.
Naast Zakelijke bedrijfsevenementen, Outdoor & Actief, Festivals, ZZP, Mobiele keukens Brancheverenigingen & Media zijn er twee nieuwe themavelden. De Event Area is ingericht als culinair walhalla. Maar liefst 12 cateraars serveren hier hun heerlijkste hapjes. In deze zaal en op het Mobiele Keukens veld vindt de inmiddels bekende borrel voor meer dan 1.000 gasten plaats na afloop van de beurs. Ook nieuw is het Expoveld, waar 12 standbouwers ieder 25 m2 tot hun beschikking krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben.

Plaats voor 300 standhouders, 70 % al geboekt
Om aan de vraag te kunnen voldoen, is EvenementContact gegroeid naar maximaal 300 standhouders. Op dit moment zijn er al 210 stands bevestigd en de verwachting is dat EvenementContact 2015 vroegtijdig uitverkocht zal zijn. Het Mobiele Keukens veld is al volgeboekt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!