Back Back Nieuws

EvenementContact 2014: meer variatie en inhoud, nieuw bezoekersbeleid en groter

14 oktober 2013
De komende editie van EvenementContact zal ingericht zijn met 4 duidelijke themavelden:   Bedrijfsevenementen, Entertainment, Outdoor & Actief en Festivals & Publieksevenementen. Op deze manier biedt EvenementContact op een zeer overzichtelijke en efficiënte manier hét platform voor iedere eventprofessional om zich in één dag zeer breed te oriënteren.

Eén hal bij de nieuwe locatie Taets is compleet ingericht met deelnemers uit de sector Bedrijfsevenementen. In de andere hal is  het gedeelte waar toeleveranciers en Festivalorganisatoren elkaar ontmoeten. Ook in deze hal vind je rondom het cateringplein acts en entertainmentbureaus die een eigen podium tot hun beschikking hebben voor optredens. Bij de entree buiten staan ca. 30 outdoorbedrijven en leveranciers van actieve uitjes: veel beleving, activiteiten en sfeer. 

Bezoekersbeleid
Naar aanleiding van de evaluatie van de vorige editie, heeft BrancheContact gekozen voor een nieuw bezoekersbeleid. Deelnemers aan EvenementContact krijgen 15 kaarten om aan relaties te geven. Ben je niet uitgenodigd, dan zijn er kaarten te koop van €25,00 of €50,00. Dit is inclusief entree, drie inspirerende keynote sprekers, veel inhoudssessies, lunch, netwerkborrel en toegang feest 's avonds. Om de kwaliteit van deze dag te waarborgen, zal de organisatie op verschillende manieren toezien dat bezoekers zichzelf niet actief aanbieden aan deelnemers of middels flyers.

Er is komend jaar ruimte voor 280 deelnemers, maar gezien het feit dat er op dit moment al 50% meer stands verkocht zijn dan vorig jaar deze tijd, verwacht BrancheContact vroegtijdig uitverkocht te zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!