Back Back Nieuws

EvenementContact 2012 in Expo Haarlemmermeer

15 juni 2011
Na de succesvolle editie van 2011 met een uitverkocht huis, 190 standhouders en 2.500 bezoekers, hebben Joris Bots en Arjen Lemstra voor een grotere locatie gekozen. De vierde editie van EvenementContact zal plaatsvinden op 8 maart 2012 in de Expo Haarlemmermeer.

 

Goede evaluatie

Joris: ‘Vorig jaar hebben we nee moeten verkopen en gezien de goede evaluatie van alle standhouders uit het onderzoek van Narrowminds, zijn Arjen en ik er heilig van overtuigd dat er volgend jaar minimaal 240 standhouders op EvenementContact zullen staan’.

 

Heldere no-nonsense concept

Arjen: ‘Het heldere no-nonsense concept slaat aan. In onze straatjes wordt zaken gedaan en daar draait het uiteindelijk om. De klachten die er waren afgelopen editie zijn zeer ter harte genomen. De temperatuur, de beleving, de catering en de entree zijn absoluut voor 100% verbeterd op EvenementContact 2012’.

 

Stand boeken via webshop

Naast een nieuwe locatie is ook de website van EvenementContact geheel vernieuwd met daarin de functie om een stand te boeken via de webshop. ‘Wij zijn de eerste beursorganisatoren waar je stand in een winkelwagentje past. Je kunt namelijk via Ideal je stand boeken, als dat niet no-nonsense is!’, aldus Arjen en Joris.

 

Contact

Meer informatie over de beurs en prijzen is te vinden op de vernieuwde website www.evenementcontact.nl.

  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!