Evenement: An Evening with President Barack ObamaEvenement: An Evening with President Barack Obama
Back Back Nieuws

Evenement: An Evening with President Barack Obama

24 april 2023

President Barack Obama komt voor drie avonden naar Europa en staat met het event An Evening with President Barack Obama exclusief in Zürich, Amsterdam en Berlijn. Op 29 april 2023 is de aftrap van de reeks avonden in Zwitserland in het Hallenstadion Zürich. Daarna wordt een tussenstop gemaakt in de Ziggo Dome Amsterdam op maandag 1 mei. De reeks wordt 3 mei afgesloten met een avond in de Mercedes-Benz Arena te Berlijn. Organisator Expansion Space maakte de moderators bekend voor de drie avonden. Presentator en programmamaker Janine Abbring modereert het evenement op 1 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam.  

MVO, leiderschap en transformatie

De avond met president Barack Obama begint met een reeks interessante ontmoetingen en optredens met bijzondere verrassingsgasten, ingeleid door de presentator van de avond. De sprekers en artiesten vieren en bespreken onderwerpen als creativiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, leiderschap en transformatie door middel van actie, waarna Janine Abbring het gesprek met president Barack Obama op het podium van de Ziggo Dome aan zal gaan. 

Janine Abbring

Janine Abbring is presentator en programmamaker voor radio en televisie. Ze was met zes jaargangen (2017-2022) een van de langst zittende presentatoren van het avondvullende VPRO-interviewprogramma Zomergasten. Voor haar interview met voormalig burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, ontving ze de prestigieuze Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Sinds 2021 presenteert ze ook de Engelstalige versie Wintergasten, met internationale gasten. Janine was eindredacteur van het succesvolle Zondag met Lubach, dat zowel een Televizierring als Nipkowschijf in de wacht sleepte. Momenteel is ze werkzaam als eindredacteur van het dagelijkse comedyprogramma De Avondshow met Arjen Lubach op NPO1. 

Een unieke avond

Deze spannende reeks avonden in Zürich, Amsterdam en Berlijn biedt een unieke gelegenheid om perspectieven op uitdagingen en mogelijkheden van onze tijd te delen. Expansion Space presenteert exclusief de drie avonden met president Barack Obama in Europa. Het belooft een unieke avond te worden die je niet wilt missen! 

Laat je samen met je zakenrelaties en/of collega's inspireren. Maak voor 29 april gebruik van een tijdelijk en exclusief aanbod van 20% korting door te boeken via onze ticketshop (aanbod is geldig op alle beschikbare categorieën).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!