Back Back Nieuws

EVENEMENS: MPI NL Conference 2015

02 maart 2015
In de Rijtuigenloods te Amersfoort vindt op 30 maart 2015 het grootste jaarlijkse congres van MPI plaats. Hét congres dat verder gaat dan andere congressen. Inspiratie, innovatie en inhoud zijn een must voor iedereen die zich bezighoudt met meetings, congressen en events en die naar een hoger niveau willen brengen. Dit jaar is het thema: EVENEMENS.

In de wereld van Social Media, online marketing en digitalisering, vergeten we dat live ontmoetingen het meeste resultaat hebben. Deze MPI NL Conference biedt deelnemers dan ook de beste mogelijkheden om elkaar live en online te ontmoeten.

Programma
Het team heeft een zeer interessant en divers programma georganiseerd waarbij bijvoorbeeld tijdens het plenaire gedeelte de herdenking van de MH17 aan bod komt. Er zijn weinig evenementen geweest waar de mens zó centraal stond. Van groot belang is goed te weten hoe je een evenement organiseert dat emotioneel zo zwaar beladen is? Olivier Monod de Froideville van Livetime productions vertelt ons over de aanpak.

Govert Schilling (bekend van onder andere DWDD) zal iedereen deze dag meenemen naar de wereld van de kosmos en brengt de deelnemers naar de bijzondere plaats van de mens in ruimte en tijd.

Workshops
In de middag is er een ruime keuze aan leerzame workshops; veel kennis en innovatie om de toekomstige events van de deelnemers nog beter te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld de workshops ‘Samen Kansen Creëren’ van Arjen Lemstra (BrancheContact).
Daarnaast is er ‘Lift Off’, het nieuwe systeem van Xander Kranenburg wat op ingenieuze wijze meer bezoekers genereert voor een beurs of evenement en ook leert Paul Rulkens de deelnemers over ‘High Performance Leiderschap’. Hans Boot komt als specialist tijdens de NLC een marketing inloopspreekuur houden om bedrijfsplannen te visualiseren. Een programma dus vol inspiratie en waardevolle kennis!

Dagvoorzitter
Dit krachtige sprekersprogramma staat onder deskundige leiding van Jan-Jaap In der Maur van Dagvoorzitter.nl die met een pool van net afgestudeerde dagvoorzitters het plenaire deel in goede banen zal leiden. MPI heeft de ‘Next Generation’ altijd hoog in het vaandel staan en werkt graag nauw samen met jonge vakprofessionals. Daarnaast zal Jan-Jaap ons samen met zijn team in de middag ‘leren modereren’.

Na een leerzame en leuke dag sluiten we af met een goede netwerkborrel waarbij men de collega’s uit het vak ontmoet en in de ambiance van de prachtige Rijtuigenloods nog even kan napraten en genieten.

Speciale actie: kom je met een mede Evenemens, dan betaalt deze de helft van kosten!

Inschrijven
Het programma vult zich elke dag verder; houd hiervoor onze website in de gaten. Inschrijven kan hier. Zodra de deelnemer zich inschrijft, ontvang deze de code van de netwerkapp en kan meteen gestart worden met contact leggen met andere deelnemers.

Op de foto: De Rijtuigenloods

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!