EV Experience ontvangt groen lichtEV Experience ontvangt groen licht
Back Back Nieuws

EV Experience ontvangt groen licht

01 oktober 2020

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober is Circuit Zandvoort hét decor voor een blik in de toekomst. De nieuwste EV’s, e-bikes, steps, scooters en motoren staan voor je klaar op de paddock en op het circuit om bekeken en ervaren te worden. Rij zelf over het circuit en ervaar elektrisch!

Doorstroomlocatie

Evenementen mogen doorgaan zolang er sprake is van ‘doorstroom van het publiek’ zodat mensen niet te dicht op elkaar komen te staan. Na uitvoerig overleg met Circuit Zandvoort, Veiligheidsregio Kennemerland en de organisatie van de EV Experience is een plan tot stand gekomen om veiligheid te kunnen waarborgen voor bezoekers en exposanten. Meer ruimte voor bezoekers, vaste looproutes, temperatuurchecks bij de entree en een verplichting van mondkapje bij het rijden zijn hier onderdeel van. De garagedeuren van de pitboxen blijven open en zo ontstaat een openluchtevenement met een dak erboven.

Wat kan je verwachten?

Een line up van 30 EV’s op het circuit waarmee kan worden proefgereden maakt de dag compleet. De nieuwe Volkswagen ID.3 ervaren? Of benieuwd naar het Nederlands debuut van Chinees automerk Aiways? Of antwoord op je vraag wat het verschil is tussen waterstof elektrisch en batterij elektrisch. Op de EV Experience worden al je vragen beantwoordt. Op de paddock vindt je e-bikes, scooters, steps en elektrische motoren waarmee kan worden proefgereden.

De EV Experience is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn nog een aantal laatste tickets beschikbaar en te reserveren via evexperience.nl.

 

Foto: Chris Schotanus

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!