Back Back Nieuws

Eurosonic Noorderslag conferentieprogramma compleet

09 januari 2015
Het conferentieprogramma van Eurosonic Noorderslag, dat van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 januari 2015 in Groningen plaatsvindt, is compleet. Conferentiedeelnemers kunnen zich vier dagen lang verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek, evenementenproductie (EPIC), muziek & technologie (Buma Music Meets Tech), muziek & media en popbeleid.

Kunst Connected: De Cultuuragenda en Politici aan het Woord
Bijzondere programmatoevoegingen zijn de panels Kunst Connected: De Cultuuragenda en Politici aan het Woord met onder andere Joop Daalmeijer (Raad voor Cultuur, Max van den Berg (Commissaris van de Koningin), Arno Rutte (VVD), Jasper van Dijk (SP), Mona Keijzer (CDA), Paul de Rook (D66), Sjoerd Feitsma (PvdA) en Bote Wilpstra (D66). Kunst Connected wordt georganiseerd door de Raad voor Cultuur, Kunsten '92, de Gemeente Groningen en Buma.

Artiestenprogramma
Speciaal voor artiesten/componisten is er een programma met de titel Het Recht in Eigen Hand, dat wordt georganiseerd door Buma. Het artiestenprogramma focust op de overlevingstechniek en tactiek van de artiest. Hoe geeft de componist/muzikant zijn carrière vorm en inhoud? Daarbij wordt ook ingegaan op de verschillende inkomstenstromen, de schuivende verhoudingen daartussen en hoe deze de komende jaren onder invloed van regelgeving en technologische innovatie veranderen.

Foto: Bart Heemskerk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!