Back Back Nieuws

Euromast en Height Specialists in actie voor War Child

25 maart 2011
Het abseil- en tokkelseizoen 2011 wordt op woensdag 30 maart afgetrapt met een speciale actie voor het goede doel: de Euromast en Height Specialists zetten zich in voor WarChild.
Vanaf 17.00 uur kan iedereen abseilen met maar 1 doel: zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen! Deze actie maakt deel uit van de ‘Radio 538 voor War Child’ campagne. Zij zijn deze avond aanwezig om verslag te doen van de stunt.


Avontuurlijke beleving

Een unieke kans om in de avonduren af te dalen van het 100 m hoge platform. De kosten per afdaling zijn € 60,-. Voor € 12,- help je al één oorlogskind, dus met één afdaling van de Euromast zijn 5 oorlogskinderen geholpen. Het eindbedrag zal om 21.30 uur geheel worden gedoneerd aan WarChild. Er zijn meer dan 30 abseilplaatsen beschikbaar voor deze avontuurlijke beleving. Laat de adrenaline door je aderen stromen en steun het goede doel!
Meld je aan via abseilen.nl.

Elk weekend abseilen
Van 7 mei tot en met 25 september kunnen bezoekers elk weekend abseilen. Elke laatste zondag van de maand kun je tokkelend naar beneden. Op deze manier abseilen en tokkelen is uniek in Europa.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!