Back Back Nieuws

Euro-Toques Nederland en Gastvrij Rotterdam tekenen meerjarige samenwerking

19 juni 2014
De Rotterdamse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam en de Nederlandse vereniging voor ambachtelijk werkende koks Euro-Toques hebben een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Euro-Toques organiseert de komende drie jaar diverse activiteiten op de beursvloer in Ahoy Rotterdam. Daarnaast wordt de jaarlijkse Keltum Restaurant Prijs uitgereikt tijdens de beurs. Vanaf 2015 faciliteert Gastvrij Rotterdam ook de finale van de Young Chef Award, waarvan dit jaar de halve finale in Ahoy plaatsvindt.

Gastronomisch platform
De voorzitter van Euro-Toques, Ted Janssen, is enthousiast over de samenwerking: ‘Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2013 meteen bewezen als hoogstaand gastronomisch platform en is daardoor een zeer geschikte partner voor Euro-Toques. Tijdens de beurs zullen onze leden demonstraties geven, gerechten bereiden en uitserveren en worden er wedstrijden georganiseerd. In september wordt de Keltum Restaurant Prijs wederom uitgereikt tijdens Gastvrij Rotterdam. Deze prijs richt zich op restaurants die zijn aangesloten bij Euro-Toques en de doelstellingen van onze vereniging het beste uitdragen. De Young Chef Award, waar chefs onder de 25 jaar het tegen elkaar opnemen, wordt vanaf 2015 ook onderdeel van Gastvrij Rotterdam. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.’

Kwaliteit
‘De samenwerking met Euro-Toques brengt Gastvrij Rotterdam weer naar een hoger niveau’, aldus Exhibition Manager Robert Melaard. ‘Tijdens de afgelopen editie was de samenwerking zeer prettig en heeft Euro-Toques bijgedragen aan de kwaliteit van de beurs. Dankzij deze langtermijnsamenwerking zijn we in staat om diverse activiteiten van Euro-Toques te faciliteren en zo een aansprekend programma samen te stellen voor onze bezoekers.’

Gastvrij Rotterdam
Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 22, 23 en 24 september 2014 verwelkomt Ahoy Rotterdam horecaondernemers en -managers met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Gastvrij Rotterdam is ook te volgen via Twitter, Facebook en op LinkedIn.

Foto: v.l.n.r. Gert-Jan van den Nieuwenhoff (General Manager Business-to-Business events, Ahoy Rotterdam), Robert Melaard (Exhibition Manager Gastvrij Rotterdam), Ted Janssen (Voorzitter Euro-Toques) en Rob Franken (Secretaris Euro-Toques).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!