Back Back Nieuws

Euretco Expo Center zelfstandig als Expo Houten

08 januari 2009
Bij de verzelfstandiging hoort ook een nieuwe naam: Expo Houten. De basis van de dienstverlening blijft echter onveranderd. ‘Wij zijn een accommodatie die vierkante meters verhuurt en daarbij kwalitatieve facilitaire ondersteuning bieden'  vertelt directeur van Heiningen. En benadrukt het multifunctionele karakter. ‘Alle hallen zijn voorzien van tapijt en systeemplafonds en hebben dus veel meer sfeer dan een doorsnee beurshal.Wij kunnen tal van uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen huisvesten: beurzen, congressen en productpresentaties evenals shows en bedrijfsfeesten.’ 

 

De ruimtes zijn flexibel in te delen. ‘De grootste hal meet 8.500 m2 en de kleinste heeft een oppervlakte van 1.800 m2. De hallen kunnen desgewenst eenvoudig worden opgedeeld, zodat altijd ruimte op maat beschikbaar is.

 

Speerpunt is de ondersteuning bij nieuwe evenementen. ‘Regelmatig worden concepten ontwikkeld, het ontbreekt initiatiefnemers soms aan specifieke knowhow en ziet men op tegen de financiële risico’s. Wij helpen hun ideeën toch te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een constructie waarbij wij een deel van het risico van de zaalhuur voor onze rekening nemen. Dit gebeurt in combinatie met afspraken voor de toekomst als het evenement succesvol blijkt. Inmiddels zijn door zo’n samenwerking al twee nieuwe initiatieven ontstaan.’

 

Ook voor opdrachtgevers in het business-to-business-segment kan Expo Houten veel betekenen. ‘Door onze flexibele faciliteiten zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Klanten merken dat er ruimte is voor verbetering en ontwikkeling, zij ervaren het nieuwe elan als positief ’ aldus van Heiningen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!