Esther van der Voort een dagvoorzitter met ballenEsther van der Voort een dagvoorzitter met ballen
Back Back Nieuws

Esther van der Voort een dagvoorzitter met ballen

05 juli 2018

Een dagvoorzitter met ballen, dat mag wel gezegd worden als je alleenstaande moeder bent van vier kinderen en je je vaste baan als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid opzegt om je droom na te jagen. Haar droom: mooie congressen begeleiden als dagvoorzitter en dit combineren met haar andere passie, optreden als comedian. Esther van der Voort is dagvoorzitter op het eerste Locatiecongres op 3 september 2018. Een start-up dagvoorzitter op een start-up event. De gedrevenheid en passie om dit Locatiecongres tot een succes te maken voel je tot in je vezels als je onderstaande vlog bekijkt die Linda op Locatie maakte in Noordwijk, de woonplaats van Esther.

‘Je hoopt als dagvoorzitter in een vroeg stadium betrokken te worden bij de invulling van een congres zodat je inhoudelijk maar ook organisatorisch mee kan denken. Een congres is geslaagd als: iedereen begrijpt wat er gezegd wordt; er diepgang zit in het onderwerp en de gesprekken; er ruimte is voor kritische vragen en antwoorden; er acties worden uitgezet en opgevolgd en als er wordt gelachen.’ Dat laatste vind ik heel belangrijk. Er worden absoluut geen moppen getapt (alhoewel ik zeg niet dat ik dat nooit zal doen) maar een gevatte opmerking tussendoor maakt het wel leuker.’

Esther is met betrekking tot het plenaire gedeelte actief betrokken bij het vormgeven en waarde toevoegen aan het programma van het Locatiecongres. ‘Het Locatiecongres wordt anders dan anders. Geen lezingen, lezingen, lezingen maar verrassende interacties tussen de sprekers en het publiek. Naast bekroond internationaal keynotespreker Paul Rulkens, betreden ook locatiehouders en meetingplanners het plenaire podium.

Op 3 september 2018 krijgen locatiehouders en medewerkers praktische handvatten om hun business naar een hoger niveau te tillen. Vraagstukken die normaal gesproken weken duren om boven tafel te krijgen, krijgen zij in hapklare brokken voorgeschoteld. Een prachtig team van experts wordt ingevlogen en staat klaar om direct antwoord te geven op alle locatie-gerelateerde vragen. ‘Lijkt het je spannend om die vragen 'en public' te stellen? Fluister ze dan in mijn oor.’ zegt Esther.

Investeer in je locatie, je medewerkers of jezelf. Stel niet meer uit tot morgen of kijk de kat uit de boom maar pak die 'bok bij de horens' (bok?! Je snapt deze opmerking als je 3 september bent geweest ;) en verzeker je nog voor je vakantie van een ticket. Er worden maximaal 120 tickets verkocht dus vol is vol.

Meer info: www.locatiecongres.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!