Ervaar de technologische mogelijkheden van vandaagErvaar de technologische mogelijkheden van vandaag
Back Back Nieuws

Ervaar de technologische mogelijkheden van vandaag

30 september 2021

Wil je weten wat de technologie van vandaag en morgen voor jou bedrijf kan betekenen? Vind je het belangrijk om te investeren in de technologische vooruitgang en bijbehorende kennis en vaardigheden van uw medewerkers? Laat je dan inspireren tijdens het event Taste the Future op 8 oktober in Haarlem. Daar maak je ook kennis met de Smart Makers Academy, een nieuw initiatief dat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden over technologie niet alleen makkelijk, direct toepasbaar en overzichtelijk maakt, maar vooral ook leuk!

Nanoleren

De Smart Makers Academy biedt met haar unieke Metrolijn in samenwerking met het A+O fonds Metalektro een nieuwe vorm van talentontwikkeling aan: nanoleren. 'Geen uitgebreide trajecten, avondschool of terug in de schoolbanken', vertellen de ontwikkelaars. 'In ons unieke concept van ''nanoleren'' ontwikkel je dicht op de praktijk de juiste vaardigheden en kennis met niet meer dan 2 uur per week. Zo leiden we jouw medewerkers snel en effectief op tot Smart Makers. Samen met onze techspecialisten en young professionals kan deze kennis bovendien direct worden vertaald tot concrete innovaties in de praktijk.'

Proef de technologie van morgen

De Smart Makers Academy lanceert haar Metrolijn tijdens het event Taste the Future. In de vorm van talkshows met experts en live workshops waarin je de technologie van morgen letterlijk kunt proeven, proberen en beleven. Zo kun je inspiratie opdoen rondom allerlei technologische ontwikkelingen van dit moment. Kies zelf waar je bij wilt zijn en ga aan de slag met technologieën als Blockchain, 3D-productie, Virtual Reality, RPA (robotic process automation), Robotica, Kunstmatige Intelligentie en meer. Smaakt éen of meerdere technologieën tijdens het event naar meer? Stap dan aan boord van de Smart Makers Academy Metrolijn en leer meer over al deze ontwikkelingen in diverse on- en offline sessies van november tot en met mei 2022.

Zet 8 oktober in je agenda, bekijk het programma en meld je aan via: tastethefuture.nl. Deelnemen is kosteloos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!