Entries open for the Best Event AwardsEntries open for the Best Event Awards
Back Back Nieuws

Entries open for the Best Event Awards

21 juli 2021

De 16e editie van de Best Event Awards is geopend voor inzendingen. Het initiatief, gericht op het promoten van bijzondere evenementen en livecommunicatie, zal de kern vormen van het Bea World Experience Festival, het netwerkevenement voor de internationale Live Communication-industrie. Bea World is de meest prestigieuze internationale prijs voor evenementen. Afgevaardigden uit meer dan 40 landen woonden vorig jaar de eerste digitale editie van het festival bij.

2022

ADC Group - de organisator van het evenement - wil een sterke en positieve boodschap afgeven aan een markt die zwaar op de proef is gesteld door de huidige gezondheidscrisis. Een van veerkracht, heropleving, geruststelling, en een belofte om in 2022 terug te keren naar de liveformule. De komende editie van het Bea World Experience Fest zal met het oog op de aanhoudende noodsituatie online plaatsvinden. De editie zal dan ook nieuwe categorieën bevatten die zijn gewijd aan hybride en digitale evenementen.

Transformatie

‘De eventindustrie ondergaat een diepgaande transformatie, die ons de mogelijkheid biedt om ons publiek uit te breiden door digitaal en fysiek te mengen. We kunnen experimenteren met nieuwe middelen, misschien vergelijkbaar met de dimensie van televisie die kijkers zowel in een fysieke locatie als digital vermaken. Dit zorgt voor een frisse benadering van het organiseren van evenementen. Dit jaar willen we naar de toekomst kijken door te proberen te begrijpen hoe deze industrie evolueert, met een openheid voor innovatie en optimisme, bevestigt Salvatore Sagone, voorzitter van ADC Groep en oprichter van het Bea World Experience Festival.

Welcome to the new stage

Zo ontstond het concept voor de 16e editie van het Bea World Experience Festival: Welcome to the new stage, bedacht door het Italiaanse bureau Feelrouge, de business unit Events en Brand Experiences van Balich Wonder Studio . Feelrouge zal ADC Group ondersteunen bij het organiseren van het evenement vanuit een creatief en productief oogpunt.

Optimisme

‘Welcome to the new stage wekt optimisme en een herstel luidt het herstel in dat ons in staat zal stellen om positief te blijven. Het fysieke podium is wat we allemaal het meest hebben gemist, maar door de pandemie hebben we een nieuw speelveld betreden, een waarin de 'Stage' is geëvolueerd en zijn bereik is vergroot", aldus Simona Muti, Creatief Directeur van Feelrouge. ‘Een dergelijk concept zal behouden blijven, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle nieuwe ervaringen en vaardigheden die zijn opgedaan tijdens het werken aan evenementen die worden gehouden tijdens een tijd van lockdown-beperkingen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!