Back Back Nieuws

The Entertainment Group: boekingssite naar HV Productions

27 oktober 2009
Evenementenbureau HV Productions uit Eindhoven heeft boek-entertainment.nl van de The Entertainment Group van Marco Borsato overgenomen. Boek-entertainment.nl is de meest professioneel opgezette site voor het boeken van meer dan 1.500 artiesten en acts. De in 2007 opgerichte site is met ruim 700 boekingen per jaar Nederlands grootste online boekingsbureau.

 

Sinds de rechter op 22 september het faillissement uitsprak van The Entertainment Group is het volop speculeren geweest welke marktpartijen aan de haal zouden gaan met de muziekrechten van TEG en succesvolle bedrijfsonderdelen als boek-entertainment.nl.

Entertainmentbedrijf Talpa nam begin oktober de muziekrechten over van de artiesten die onder contract stonden bij TEG en HV Productions continueert nu de werkzaamheden van het succesvolle online boekingsbureau.

 

Hiermee verbreedt HV Productions haar horizon. De online boekingsite sluit volgens commercieel directeur François Verhoeven optimaal aan bij de huidige activiteiten, ‘want heb je iets te vieren, dan heb je entertainment nodig. Tegelijkertijd komen bedrijven via dit bekende portal nu ook automatisch in contact met onze vele mogelijkheden op het gebied van evenementenorganisatie. Een betere wisselwerking is niet denkbaar.'

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!