Back Back Nieuws

Enige opnames Tour du Jour in Nederland bij Down Under Nieuwegein

22 juni 2015
Tour du Jour is deze zomer terug. In het jaar waarin het grootste wielerspektakel ter wereld in Utrecht van start gaat, gaat de succesvolle Tour de France-talkshow letterlijk on tour. Want drie weken lang wordt vanaf zes strategisch gelegen campings in Nederland en Frankrijk verslag gedaan van al het tournieuws. De eerste stop is bij Down Under in Nieuwegein.

Vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 26 juli is de talkshow elke avond tussen 20.30 en 21.30 weer te zien bij RTL 7. Wilfred Genee is wederom de presentator van het live-programma en net als vorig jaar zijn de vaste 'gezichten' die aan tafel aanschuiven Michael Boogerd (twaalf Tour deelnames) en de Belgische oud-renner Eddy Planckaert (zeven Tour deelnames).

Eerste stop: Down Under
Van vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli worden de uitzendingen opgenomen bij Down Under. Down Under is een recreatie,- horeca,- en watersportlocatie gevestigd aan de Laagravense plas in Nieuwegein. Een hotspot in de regio Utrecht waar tijdens de tour ook een pop-up tourcamping is geopend. Perfecte locatie om de tour van dichtbij mee te maken. Down Under is de enige Nederlandse locatie waar het live-programma van RTL 7 wordt opgenomen. 

Het is mogelijk om de opnames bij te wonen, via de website van Down Under zijn er kaarten beschikbaar.

Foto: Eric Kleinberg | EBK Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!