Engelen Events lanceert duurzame E-bike deelplateau’sEngelen Events lanceert duurzame E-bike deelplateau’s
Back Back Nieuws

Engelen Events lanceert duurzame E-bike deelplateau’s

02 februari 2021

Engelen Events draait al 40 jaar mee in de verhuurbranche. Samen met WOW-Mobility hebben ze nu ingezet op duurzame E-bike deelplateau’s, een mobiele duurzame ontwikkeling voor evenementen en een echte groene sprong naar het evenementenseizoen!

Innovatieve draadloze laadstations

Een fietsenstalling inclusief fietsen, helemaal hip en elektrisch. Draadloos opladen een drama? Deze nieuwe innovatieve en draadloze laadstations klaren de klus. Plaats de E-Bike in het laadstation en deze wordt automatisch vergrendeld en opgeladen.

E-bikes voor de opbouw crew of organisatie nodig?

Snel even naar de andere kant van je evenemententerrein of naar een andere hal op de beurs? Met de E-bikes van Engelen Events piep je zo overal tussendoor. ‘De mobiele plateau’s worden geplaatst tijdens de opbouw van het evenement en je kunt direct gebruik maken van de E-bikes’, vertelt Engelen Events. ‘Je beheert zelf de mogelijkheden en deze zijn eindeloos. Denk hierbij aan meerdere plateaus, zo kunnen de deelfietsen rouleren tussen de verschillende locaties op uw evenement. Je hebt geen sleutelbeheer nodig, alles werkt via een handige applicatie op de smartphone.’

Last mile oplossing

Ook voor bezoekers is dit een perfecte last mile oplossing in gebieden waar je liever zo min mogelijk auto’s hebt. In combinatie met duurzame energiebronnen is de elektrische fiets het vervoersmiddel om de milieubelasting op het evenemententerrein en de omgeving zo klein mogelijk te houden. ‘Al onze e-bikes zijn voorzien van een trackingsysteem waardoor je steeds het overzicht behoudt. Wie ze leent, voor hoelang en waar ze zich bevinden: je weet het! Bovendien maak je in een handomdraai rapporten zodat je op elk moment het succes kunt meten van jouw mobiliteitsbeleid.’

On-site personeel is niet nodig want alle belangrijke parameters (zoals batterijpercentage, kilometerstand, locatie) komen automatisch in je dashboard. Ook gebruikersrechten pas je in een handomdraai aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!