Back Back Nieuws

Energyst laat de lichten branden tijdens Tomorrowland

11 augustus 2015
Energyst Rental Solutions heeft voor het tweede jaar op rij een groot gedeelte van de stroomvoorziening en klimaatbeheersing voor het festival Tomorrowland in Boom, Belgie, uitgevoerd. Dit evenement kent 180.000 festivalbezoekers waarvan er maar liefst 38.000 blijven overnachten. Eén van de projecten was de stroomvoorziening voor de camping DreamVille. Deze camping is voorzien van een aantal voorzieningen zoals een marktplaats met een warenhuis, winkeltjes, een theehuis, warme bakker, kappers en shisha lounges. Verder zijn er verschillende communicatiecenters en interactieve events en is er de ‘The Gathering’, een warming-up party om de dag te starten.

In cijfers
Tomorrowland kende meer nationaliteiten dan de Olympische spelen, zorgde voor 165 party-vluchten naar België, had 20.000 werknemers, een mainstage van 140 meter breed, 13.400 vierkante meter decorelementen waaronder 8 kilometer fonteinen en 1 miljoen getapte biertjes.

Rol van Energyst
Energyst zorgde voor een energiezuinige powerplant en klimaatbeheersing voor onder meer het licht en geluid, de show en productie. Ook werden de VIP-ruimtes en faciliteiten voor de medewerkers gekoeld. Zo bleven de hoofden koel en de lichten branden.

Het Tomorrowland festival wordt ook georganiseerd in Atlanta Amerika op 25-26-27 september en  in Sao Paulo Brazilië op 21-22 en 23 april. Ook daar gaan zusterbedrijven van Energyst de energievoorziening en klimaatbeheersing verzorgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!