Energy Up's energieke NieuwjaarsborrelEnergy Up's energieke Nieuwjaarsborrel
Back Back Locaties

Energy Up's energieke Nieuwjaarsborrel

08 december 2023

Terwijl veel organisaties zich voorbereiden op hun jaarlijkse nieuwjaarsborrels en -bijeenkomsten, voegt Energy Up, het Amsterdamse vitaliteitsbureau, een frisse mogelijkheid aan deze evenementen toe: de Energy Experience. De Energy Experience biedt een innovatieve aanpak voor (nieuwjaars)bijeenkomsten, perfect aansluitend bij de gezonde voornemens voor het nieuwe jaar. Deze activiteit is ontworpen om deelnemers te motiveren en te inspireren, waardoor ze een frisse en energieke start van 2024 ervaren. Het is een ideale manier om de teamgeest te versterken en een positieve, gezonde toon te zetten voor het komende jaar.

Op maat gemaakt en meeslepend

De Energy Experience van Energy Up is niet zomaar een activiteit; het is een op maat gemaakte, meeslepende ervaring die specifiek is ontworpen voor elke organisatie. Afgestemd op het unieke doel, de bedrijfscultuur en de specifieke doelgroep van elke organisatie, zorgt deze ervaring voor een persoonlijke en onvergetelijke impact. Maar wat houdt het precies in? Stel je een reeks activiteiten voor die variëren van dynamische groepsuitdagingen tot creatieve probleemoplossende oefeningen, allemaal ontworpen om deelnemers te activeren en te verbinden.

De kern van de Energy Experience is de koptelefoon die elke deelnemer draagt. Deze koptelefoons leveren een zorgvuldig samengestelde audiomix van opzwepende muziek, motiverende live gesproken woorden en soms rustgevende geluiden, afhankelijk van het moment van de activiteit. Deze audio-elementen zijn cruciaal voor het creëren van een meeslepende omgeving die de deelnemers helpt zich af te sluiten van externe afleidingen en zich volledig te concentreren op de ervaring.

Voordelen voor teams en organisaties

Of het nu gaat om het oplossen van een complexe puzzel terwijl je wordt aangemoedigd door inspirerende woorden via de koptelefoon, of het samenwerken aan een fysieke uitdaging op het ritme van opzwepende muziek, de Energy Experience is ontworpen om elk aspect van teambuilding en persoonlijke ontwikkeling aan te spreken.

Deze benadering van nieuwjaarsbijeenkomsten versterkt de teamgeest, bevordert een positieve werkcultuur en verhoogt de algehele moraal binnen organisaties. Deelnemers verlaten de bijeenkomst niet alleen met hernieuwde energie, maar ook met een gevoel van saamhorigheid en motivatie om de uitdagingen van het nieuwe jaar aan te gaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!