Energy Up lanceert bedrijfsfestivals op Landgoed Energy Up Energy Up lanceert bedrijfsfestivals op Landgoed Energy Up
Back Back Nieuws

Energy Up lanceert bedrijfsfestivals op Landgoed Energy Up

24 januari 2024

In 2024 introduceert vitaliteitsbureau Energy Up weer een unieke ervaring voor bedrijven: Bedrijfsfestivals op Landgoed Energy Up in Zeewolde. Deze evenementen zijn gericht op het verdiepen van connecties tussen collega's, het bevorderen van samenwerking binnen organisaties en spelen daarmee in op de hedendaagse behoefte aan versterkte teamdynamiek.

Vernieuwend concept

Op Landgoed Energy Up vinden de festivals plaats te midden van een natuurrijke omgeving, waar interactieve teambuilding wordt gecombineerd met activiteiten gericht op gezondheid en welzijn. Onder begeleiding van ervaren facilitators bieden deze activiteiten, van sportieve uitdagingen tot creatieve workshops, een platform voor fysieke en mentale versterking van teams.

Teambuilding in actie

De essentie van deze bedrijfsfestivals wordt belichaamd in evenementen zoals de recente Highland Games. Dit dynamische evenement, verspreid over het gehele landgoed, focuste op teambuilding, verbinding, plezier en samenwerking. De Highland Games demonstreerden hoe teamleden door gezamenlijke inspanningen en competitieve, maar vriendelijke uitdagingen hun relaties en samenwerkingsvaardigheden konden versterken.

Toegankelijk voor iedereen

Met een inclusieve aanpak zijn de bedrijfsfestivals ontworpen om deelnemers van alle leeftijden en fysieke niveaus te betrekken. Dit garandeert dat elk lid van een organisatie kan bijdragen aan en profiteren van het evenement.

De bedrijfsfestivals op Landgoed Energy Up bieden een unieke gelegenheid voor organisaties om hun teams te versterken en vitaliteit te bevorderen. Naast het creëren van onvergetelijke herinneringen, biedt het landgoed volledige huisvesting, catering, en een reeks activiteiten. Voor een compleet verzorgde ervaring zijn er ook mogelijkheden voor overnachtingen, waardoor bedrijven optimaal kunnen genieten van de inspirerende omgeving en de aangeboden faciliteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!