Energy Up introduceert unieke teambuilding Energy Up introduceert unieke teambuilding
Back Back Nieuws

Energy Up introduceert unieke teambuilding

27 september 2023

Deze zomer heeft vitaliteitsbureau Energy Up op eigen landgoed een gloednieuwe teambuildingervaring geïntroduceerd: Playful Forces. De workshop is ontworpen om de grenzen van teamdynamiek te verleggen en is geïnspireerd door de elementen van populaire televisieprogramma’s ‘Special Forces’ en ‘Expeditie Robinson’.

De invloed van Nouchka

Als winnaar van Special Forces en een voormalig Olympisch bokser heeft Nouchka Fontijn een indrukwekkende staat van dienst in zowel mentale veerkracht als fysieke uitmuntendheid. Onder haar deskundige begeleiding worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen, waarbij ze zowel individuele als collectieve uitdagingen aangaan die hun samenwerking, zelfredzaamheid en doorzettingsvermogen op de proef stellen.

Inclusiviteit in activiteiten

De workshop is gestructureerd in vier kernactiviteiten, elk met een unieke focus - van het oplossen van strategische vraagstukken tot het aanleren van basale overlevingstechnieken zoals vuur maken. Het programma is ontworpen voor diversiteit en inclusiviteit, wat betekent dat deelnemers van alle fysieke niveaus kunnen deelnemen en waarde kunnen halen uit de ervaring.

Speelse relevantie

In de hedendaagse zakenwereld, waar samenwerking en teamcohesie essentieel zijn, biedt Playful Forces bedrijven een kans. Door teams uit hun comfortzone te halen en ze in een uitdagende, maar ondersteunende omgeving te plaatsen, biedt deze ervaring een frisse en innovatieve benadering van teambuilding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!