Energy Up blaast energie in organisaties!Energy Up blaast energie in organisaties!
Back Back Nieuws

Energy Up blaast energie in organisaties!

31 augustus 2023

Energy Up is een vitaliteitsbureau 2.0. Wat hen anders maakt dan andere vitaliteitsbureaus? Zij zíjn energie, en dat stralen ze uit! De programma’s zijn gericht op beleving en hun creatieve events zijn uniek. Alles wat ze doen, wordt gedaan vanuit passie. Hun missie? Dat bij elke organisatie de werknemers de beste versie van zichzelf durven en willen laten zien. Energy Up doet dat met workshops, energizers, coaching, bedrijfsfeesten, eenmalige interventies, maar ook jarenlange vitaliteitstrajecten.

Sinds maart 2020 worden veel van hun producten ook online, vanuit eigen studio, aangeboden. Daarnaast biedt het Landgoed sinds 2021 een locatie om met hele organisaties samen te komen. Daardoor kan voor vrijwel elke klantvraag een perfecte maatwerkoplossing worden geboden. Zij maken organisaties, werknemers en werksfeer energieker. Door deel te nemen aan hun activiteiten kunnen medewerkers hun vitaliteit vergroten, stress verminderen, energie opdoen en beter omgaan met veranderingen in de werkomgeving.

Kies een energizer die bij je past

De programma's zijn doelgericht en maken de werknemers fit en vitaal. Energy Up gelooft dat je succesvol bent op werk, en buiten werk, wanneer je met een bepaalde mate van energie en zelfverzekerdheid in het leven kunt staan.

Bijvoorbeeld de ‘Energy Experience’: Deze energizer met koptelefoons is wetenschappelijk onderbouwd en verhoogt in korte tijd je energieniveau. Het doel van deze activiteit is om verbinding te maken, in beweging te zijn en samen plezier maken. Onder begeleiding van zorgvuldig uitgekozen muziek zorgen onze gecertificeerde instructeurs dat de vier gelukshormonen worden gestimuleerd. Van rooftops tot bedrijfskantines, van het strand tot in het bos. Onze energizers zijn zo ingericht dat we ze vrijwel overal kunnen organiseren. Maar  er zijn meer energizers om uit te kiezen, dus zet vooral een energizer in die past bij jouw event en doelgroep past.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!