Back Back Nieuws

Energiebedrijf Eneco opent duurzaam kantoor

01 mei 2012
Het Rotterdamse Eneco nam in april haar intrek in een nieuw kantoor dat volledig past bij het duurzame karakter van dit energiebedrijf. Er zijn veel voorzieningen om het gebouw als trendsetter te zien. Een groot oppervlak aan zonnepanelen, een bijzondere verwarming en koeling en een overgang naar ‘het nieuwe werken’ zijn zo memorabel dat een feestelijke opening niet mocht ontbreken. Eventmarketing bureau Dechesne & Boertje mocht de opening en housewarming met Eneco doen.

 

Eneco concentreert activiteiten in duurzaam gebouw

Eneco is verhuisd naar een nieuw duurzaam pand. Alle Business Units en stafafdelingen zijn vanuit zes verschillende vestigingen in Rotterdam samen gegaan onder één dak. Het nieuwe kantoor is op maat gemaakt, puur voor Eneco. Een open en licht gebouw met een warme, persoonlijke uitstraling, passend bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Eneco. Een energieke ontmoetingsplek volledig ingericht op het nieuwe werken.

 

Feestelijke opening

Voor de feestelijke opening van dit nieuwe pand ontwikkelde eventmarketing bureau Dechesne & Boertje de Eneco The Housewarming: een medewerkersfeest en twee familiedagen volledig in het teken van de opening van het nieuwe huis van Eneco. Een feest voor en door medewerkers van Eneco.

 

Housewarming Party

Op donderdag 19 april werd gestart met een opening voor alle nieuwe bewoners van het Eneco kantoor en een energiek medewerkersfeest. Bij Eneco thuis: betrokken, warm en gezellig. Echt een goed feest waar iedereen zich thuis en welkom voelt, dat was de opdracht. Het pand werd officieel geopend met een spectaculair optreden van eigen medewerkers. Onder leiding van het D&B Showteam werden medewerkers binnen vier weken klaar gestoomd om tijdens de opening een knallend lied ten gehore te brengen. 1.500 collega’s juichten hen toe in Eneco Village, de centrale hal van het nieuwe gebouw.

 

Eneco Band & Friends

Na een trotse speech namens de Raad van Bestuur en een gezamenlijk toostmoment, volgden alle gasten de Brass Band richting de voor het gebouw opgestelde tent. Daar stond hen een gezellige BBQ te wachten. Een feest voor ieder wat wils, met doe entertainment, heerlijk eten, een collega als DJ en als afsluiter een optreden van de Eneco Band & Friends. De medewerkers van Eneco schitterden op het podium samen met gastartiesten Danjil en Charly Luske.

 

Housewarming Family Day

In het op de opening volgende weekend waren alle medewerkers van Eneco uitgenodigd om aan hun familie en vrienden het nieuwe pand te laten zien. Door middel van een interactieve tour kwamen alle werkzaamheden, business units en nieuwste producten van Eneco aan het licht. Eneco Village was als interactief plein de centrale ontmoetingsplaats met diverse (kinder-)activiteiten. Een goede combinatie van inhoud en plezier. Eneco vertelde beide dagen haar verhaal en zorgde er voor dat alle mensen zich van harte welkom voelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!